Как да поръчаме

Ползвателите използват Електронния магазин, за да сключват договори за покупко-продажба на предлаганите в Електронния магазин стоки.
– Ползвателят може да извърши поръчка чрез:
– Контакт с Доставчика по телефон, електронна поща, форма за запитване през Електронния магазин, форма за бърза поръчка през продуктовата страница.
– /Поръчка през системата на Електронния магазин.

СТЪПКИ НА ПОРЪЧКА :

-При поръчка през системата Ползвателят избира Продукт/и чрез бутон „Купи“ към всеки продукт;
-След като избере желаният/те продукт/и Ползвателят следва да премине към страница Количка, където следва да прегледа своя избор и при необходимост да извърши корекции, след което избира бутон „Продължаване с поръчката“;
-Ползвателят попълва актуални и коректни данни за поръчка, фактуриране и доставка в страница Приключване на поръчката: Име, Фамилия, Телефон, Имейл адрес.
-Ползватели, които не са потребители следва да попълнят и Наименование и Идентификационен номер.
– Ползватели, които имат профил в интернет магазина следва да потвърдят актуалността на данните, които са заложени в профила им и излизат при поръчка.
– Ползвателят залага Промо код на обозначените за целта полета в случай, че разполага с такъв и желае да го използва и избира бутона Прилагане на промо код. Ползвателят следва да е предварително уведомен за условията и ограниченията за ползване на притежавания от него Промо код.
– Получателят бива пренасочен към страница, удостоверяваща коректно завършената поръчка.
-Получателят получава известие по имейл, на предоставения от него по време на поръчката имейл адрес, за успешно завършена поръчка. Известието съдържа избраните от него продукти и дължимата от него сума за заплащане.
– За потвърждение на извършената поръчка и сключен договор за покупко-продажба на стока следва да се приема изпратеното до Получателя известие по имейл адрес за извършена поръчка / обаждане от страна на Доставчика на предоставения от Ползвателя телефон.
– Получателят може да получи допълнителни известия по имейл при смяна на статуса на поръчката в системата на Електронния магазин.
– Ползвателят изразява своето съгласие с настоящите Общи условия маркирайки полето „Прочетох и се съгласявам с условията за ползване“-Ползвателят завършва поръчката с избор на бутона Поръчване;
-В случай, че Получателя не е попълнил коректно всички необходими полета поръчката не може да бъде завършена.

Няма продукти в количката